perjantai 26. heinäkuuta 2019

Puheenjohtajaksi yhdistykselle?

Karjalan Pyhäjärvi ry:n hallitus kokoontuu maanantaina 29.7. valmistelemaan tulevan vuosikokouksen asioita. Vuosikokous pidetään elokuussa ja kutsut kokoukseen laitetaan heti ajankohdan vahvistuttua. Hallituksen puheenjohtaja Anniina Kontiokorpi on päättänyt väistyä tehtävästä.
"Koska vuorokaudessa on vain 24 tuntia ja aikani ei valitettavasti riitä kaikkeen minulle tärkeään, on minun järkevää jättäytyä syrjään puheenjohtajan tehtävästä. Lupaan kuitenkin jäädä uuden puheenjohtajan tueksi joko hallituksen jäseneksi tai tekemällä muuten töitä taustalla. Koska suhtaudun hyvin vakavasti sekä tekemääni työhön että vapaaehtoistoimintaan, en koe pystyväni jatkamaan puheenjohtajana, koska en saa irroitettua millään riittävästi aikaa ja olemaan sellainen ääni Karjalan Pyhäjärvelle kuin tällä hetkellä tarvitaan", kommentoi päätöstään Anniina. 
Yhdistys tarvitsee uuden, asiasta innostuneen puheenjohtajan. Yhdistyksen hallitukseen kaivataan myös muita uusia jäseniä. Olisitko sinä kiinnostunut näistä tehtävistä? Olethan yhteydessä, jos innostuit anniina.kontiokorpi(at)gmail.com. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti